Fönstret Begränsad programanvändning

Expandera alla | Dölj alla

I det här fönstret kan du ange begränsningar gällande användningstid för aktuellt program.

Under Veckodagar kan du begränsa programanvändningstiden på olika veckodagar.

Tillåt åtkomst under högst <N> Hours per dag

Under Helger kan du begränsa programanvändningstiden på helgerna.

Tillåt åtkomst under högst <N> Hours per dag

I avsnittet Tidspauser så kan du ställa in periodisk blockering av åtkomst till programmet under dagen.

Ta en paus var <N>:e timme under <N> minuter

Avsnittet Exakt användningstid visar en tabell över programanvändningstid. Genom att använda den här tabellen kan du ange ett schema för programanvändning timme-för-timme under hela veckan.

Tabell över programanvändningstid